InTolerant - Gluten free Hižica

Trgovina: Andrije Žaje 23, Zagreb
Proizvodnja: Franca Prešerna 2, Varaždin

GLUTEN FREE

*

InTolerant - Hižica

Zdravo i ukusno bez glutena

Naša misija je  kroz raznoliku ponudu handmade prirodnih i ukusnih bezglutenskih slastičarskih i pekarskih proizvoda bez aditiva, konzervansa ili poboljšivača okusa kontinuirano tražiti kreativna i ekonomična nutritivna rješenja – ne samo za ljude oboljele od celijakije, dijabetičare, ljude s intolerancijom na gluten i laktozu, alergičare i astmatičare već i za sve ljude koji se žele hraniti zdravo.

Vizija InTolerant – Hižice je postati i ostati prvi izbor za kupnju pouzdanih, ukusnih i zdravih bezglutenskih slastičarskih i pekarskih delicija kako bi bolesnim, intolerantnim i alergičnim osobama omogućili bolju kvalitetu života, ali i što jednostavniju pripremu takvih vrsta proizvoda.

PONUDA

Kako mi radimo?

Kontinuirano tražimo kreativna i ekonomična nutritivna rješenja koja u cijelosti podržavaju zdravstvene potrebe ne samo ljudi oboljelih od celijakije, dijabetičare, ljude sa intolerancijom na gluten i laktozu, alergičare i asmatičare, već i za sve ljude koji se žele hraniti zdravo.

Finalni proizvod visoke kvalitete

Zadovoljstvo kupaca

Upravljanje kvalitetom u poslovnim procesima

Upravljanje kvalitetom

Kvaliteta & sigurnost

Razvoj tehnologije

Razvoj vlastitih provjerenih receptura

Recepture

Pomno birane sirovine

Kvaliteta sirovina

Certificirani dobavljači

Dobavljači

f
Bezglutenskih proizvoda
h
Godina razvoja bezglutenskih receptura
f
Godina iskustva u prehrambenim tehnologijama
h
Godina razvoja programa razvoja bezglutenske prehrane
Top

Hižica proizvodi bezglutenske proizvode koristeći isključivo zdrave namirnice bez dodanih aditiva, konzervansa, poboljšivača okusa, bez dodanih bojila i zaslađivača ili dodataka za pruduljenja roka trajanja.

Pratite nas!