Uvjeti kupnje

Naplata / autorizacija

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), bez PDV-a (PDV nije obračunat temeljem čl.90, st1. Zakona o PDV-u).

U slučaju plaćanja e-banking-om ili općom uplatnicom troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.

Nedostaci na proizvodu

Healthy by Mila & Goga gluten free (Gluten free Hižica) ne odgovara kupcu odnosno primatelju za oštećenja na proizvodima koje su nastale kao posljedica dostave robe putem dostavne službe, ukoliko oštećenja ili manji nedostaci ne utječu na osnovna svojstva i upotrebljivost proizvoda.

Reklamacije i povrat

U slučaju reklamacije ili povrata robe, kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju obrtu Healthy by Mila & Goga gluten free ( Gluten free Hižica) i to e-mailom na info@intolerant.hr, telefonski +385 (0) 91 790 66 46 ili pismeno u zakonskom roku od 14 dana na:

Healthy by Mila & Goga gluten free

Sjedište: Vladimira Nazora 57, 42202 Trnovec Bartolovečki

Izdvojeni pogon: Franca Prešerna 2. , 42 000 Varaždin

Pravo na reklamacije korisnik stječe ako:

  • roba nije isporučena prema narudžbi
  • je isporučenoj robi istekao rok trajanja
  • u slučaju nedostataka koji utječu na osnovna svojstva i upotrebljivost proizvoda

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, te je kupac dužan usporediti primljene artikle s računom. Ukoliko kupac uvidi nesuglasnost naplaćenih i poslanih artikla dužan je odmah prijaviti nedostatak jer se naknadne reklamacije neće uvažiti.

Povrat robe uz povrat novca neće biti moguć ukoliko ne bude ispunjen jedan od sljedećih uvjeta:

  • roba i dodatni dijelovi koji su sastavni dio paketa moraju biti u količini i stanju u kojem su originalno isporučeni – bez fizičkih oštećenja
  • originalna ambalaža proizvoda mora biti bez fizičkih oštećenja, ogrebotina, udubljenja i ne smije biti lijepljena samoljepljivom trakom dostavnih službi.
  • troškove povrata snosi kupac

Način plaćanja

Naručenu robu moguće je platiti virmanskom uplatom

Odabir načina plaćanja vrši se u zadnjem koraku procesa plaćanja. Specifičnosti svakoga od njih pročitajte niže na ovoj stranici. Po uspješnoj narudžbi poslat ćemo vam potvrdu e-mailom sa svim detaljima narudžbe.

Po završetku narudžbe s odabirom virmanskom plaćanja, e-mailom ćemo Vam poslati ponudu/predračun. Robu pakiramo i šaljemo odmah po primitku uplate. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 3 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe.

 

Vrijeme isporuke

Nakon zaprimljene odnosno vidljive uplate na račun do 12h, obrađujemo isti dan kako bi u većini slučajeva naručena roba isti dan bila predana dostavnoj službi. Narudžbe nakon 12 sati radnim danom (osim petkom) predajemo sljedećeg dana, dok se narudžbe od petka nakon 12 sati predaju ponedjeljkom.

 

Uvjeti kupovine

Helthy by MiLa&Goga gluten free, Obrt za proizvodnju, usluge i savjetovanje – kupnja u Internet trgovini www.hizica.hr

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Helthy by MiLa&Goga gluten free, Obrt za proizvodnju, usluge i savjetovanje, Vladimira Nazora 57, 42202 Trnovec Bart., a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

Sve cijene na web www.hizica.hr izražene su u kunama bez PDV-s (PDV nije obračunat temeljem čl.90, st1. Zakona o PDV-u). Pri kupnji vrijede cijene na dan narudžbe, odnosno sva naručena roba biti će isporučena po cijenama koje su vrijedile po izradi ponude odnosno u trenutku narudžbe. Cijene su važeće do obrade novog cjenika.

Obrt Helthy by MiLa&Goga gluten free ovlašten je mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten mijenjati cijene isključivo za web shop. Također, Obrt Helthy by MiLa&Goga gluten free ovlašten je bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popuste i akcije.

 

Registracija

Kupac može ili ne mora biti registriran na www.hizica.hr kako bi izvršio kupovinu. Prilikom registracije od Kupca se zahtjeva da se unese e-mail adresa i lozinka.

 

Naručivanje
Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje isključivo elektronskim obrascem – košarica internet trgovine. Kupac može ili ne mora biti registriran na web stranici Prodavatelja kako bi izvršio narudžbu. Od kupca se međutim zahtjeva da unese kontakt podatke i adrese (vlastitu i dostavnu) kako bi se zaključio proces narudžbe. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može, a o čemu će pismenim putem obavijestiti kupca.

NAPOMENA: Ukoliko se narudžba isporučuje prema individualiziranim potrebama i željama kupca, takvu narudžbu neće biti moguće isporučiti isti dan.

 

Plaćanje
Naručene artikle sa ili bez troškova dostave, ovisno o iznosu narudžbe, kupac će prodavatelju platiti virmanskim putem, na osnovi kupčeve narudžbe.

Naplata narudžbe vrši se tek nakon što je utvrđeno da su naručeni proizvodi raspoloživi u internet trgovini Prodavatelja.

 

Potvrda narudžbe
Po izvršenju narudžbe Kupac će primiti obavijest da je narudžba zaprimljena te da se provjerava raspoloživost naručenih artikala. Nakon obavljene provjere o raspoloživosti artikala Kupac će e-mailom biti obaviješten jesu li isti raspoloživi.

 

Dostava robe
Dostava robe vrši se dostavom unutar 3 radnih dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala. Kupac ima pravo prilikom preuzimanja pošiljke odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 7 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku od dostavljača u roku od 3 radnih dana, pošiljka se vraća prodavatelju.

 

Trošak dostave
Trošak dostave se ne naplaćuje za narudžbe u iznosu od 399,00 kuna ili više. Za dostavu narudžbe manje od 399 kuna trošak se naplaćuje u iznosu od 45,00 kuna za područje Republike Hrvatske.

 

Odustajanje od kupnje

Sukladno članku 72. Zakona o zaštiti potrošača kupac ima pravo u roku od 14 dana odustati od kupnje. Rok od 14 dana počinje teći danom preuzimanja, odnosno isporuke naručene robe. Pri tome je kupac dužan pismeno obavijestiti prodavača na e-mail adresu: info@intolerant.hr.

Ako je kupac robu već preuzeo i odustao od kupnje, preuzetu robu mora vratiti po pisanoj obavijesti prodavaču. Pri povratu proizvodi moraju biti neupotrebljavani i neoštećeni, te obavezno priložiti kopiju originalnog računa te sve zajedno poslati na adresu pošiljatelja.

Helthy by MiLa&Goga gluten free

Ulica Franca Prešerna 2

42000 Varaždin

Troškove povrata robe snosi kupac.

Prodavač je dužan kupcu vratiti novac najkasnije u roku od 14 dana primitka robe. Naručenu robu, odnosno pošiljke koju kupac ne želi preuzeti, kupac također vraća o svom trošku.

Izmjene Uvjeta kupovine

Obrt Helthy by MiLa&Goga gluten free zadržava pravo mijenjati i ažurirati ove Uvjete kupovine. Svaka izmjena Uvjeta kupovine biti će objavljena na stranicama internet trgovine društva Helthy by MiLa&Goga gluten free.

Top

Hižica proizvodi bezglutenske proizvode koristeći isključivo zdrave namirnice bez dodanih aditiva, konzervansa, poboljšivača okusa, bez dodanih bojila i zaslađivača ili dodataka za pruduljenja roka trajanja.

Pratite nas!