Zlatne ruke Hižice
Naša misija je kroz raznoliku ponudu prirodnih i ukusnih bezglutenskih slastičarskih i pekarskih proizvoda bez aditiva, konzervansa ili poboljšivača okusa kontinuirano tražiti kreativna i ekonomična nutritivna rješenja.

Marijeta
Direktor - dipl. ing. prehrambene tehnologije
Gordana
Voditelj proizvodnje
Željka
Pekar - slastičar
Danijela
Slastičar - dekorater
Specijalizirali smo se za:
Izradu slastičarskih & pekarskih proizvoda
Hižica proizvodi pouzdane, ukusne i zdrave bezglutenske slastičarske i pekarske delicije: torte i kolače, kruh i peciva, štrukle, bureke i domaće tjestenine.
Savjetovanja
Cilj nam je sa našim znanjem i iskustvom pomoći ljudima da lakše žive sa zdravstvenim problemima koji se očituju kroz intoleranciju na gluten i razne druge alergene.
Edukacije
Zbog težine načina pripreme i izrade hrane bez glutena, polaznici na našim radionicama uče o razvoju izrade i pripreme bezglutenske hrane, hrane bez laktoze i klasičnih šećera, te bez namirnica koje se u klasičnoj proizvodnji koriste kao poboljšivači strukture i okusa.