InTolerant - Gluten free Hižica

Trgovina: Andrije Žaje 23, Zagreb
Proizvodnja: Franca Prešerna 2, Varaždin

Zlatne ruke Hižice

Naša misija je kroz raznoliku ponudu prirodnih i ukusnih bezglutenskih slastičarskih i pekarskih proizvoda bez aditiva, konzervansa ili poboljšivača okusa kontinuirano tražiti kreativna i ekonomična nutritivna rješenja.

Marijeta

Direktor - dipl. ing. prehrambene tehnologije

Gordana

Voditelj proizvodnje

Željka

Pekar - slastičar

Danijela

Slastičar - dekorater

Specijalizirali smo se za:

Izradu slastičarskih & pekarskih proizvoda

Hižica proizvodi pouzdane, ukusne i zdrave bezglutenske slastičarske i pekarske delicije: torte i kolače, kruh i peciva, štrukle, bureke i domaće tjestenine.

Savjetovanja

Cilj nam je sa našim znanjem i iskustvom pomoći ljudima da lakše žive sa zdravstvenim problemima koji se očituju kroz intoleranciju na gluten i razne druge alergene.

Edukacije

Zbog težine načina pripreme i izrade hrane bez glutena, polaznici na našim radionicama uče o razvoju izrade i pripreme bezglutenske hrane, hrane bez laktoze i klasičnih šećera, te bez namirnica koje se u klasičnoj proizvodnji koriste kao poboljšivači strukture i okusa.

Top

Hižica proizvodi bezglutenske proizvode koristeći isključivo zdrave namirnice bez dodanih aditiva, konzervansa, poboljšivača okusa, bez dodanih bojila i zaslađivača ili dodataka za pruduljenja roka trajanja.

Pratite nas!